O nas

Zgodovina

Nekdanja kavarna ˝Caffe Roma˝ je bila znana po prijetnem okolju in prostoru, namenjenem prijateljskem klepetu, branju časopisov, pisanju, igranju šaha in poslušanju glasbe. Danes vam Park Seventeen s prenovljeno zasnovo nudi priložnost za upočasnitev hitrega vsakdanjega tempa in sprostitev v prijetnem okolju ob dobri hrani in pijači. Toplo vabljeni v našo družbo.

O nas

Nudimo vam pestro ponudbo pizz, solat, sladic ter izbranih pijač in čajev. Za našega mojstra picopeka, okroglo testo predstavlja pravo umetniško platno, na katerem s kombinacijo sestavin pripravi pravo mavrico okusov in zadovolji še tako zahtevne gurmane. Ogromno ljubezni in truda vložimo v pripravo vrhunske kave, da je lahko ta zgodovinski napitek postrežen in pripravljen tako, da vam za seboj pusti dolg in prijeten okus. Prav tako pri nas uživajo tudi otroci, saj smo za njih pripravili prav poseben ustvarjalni kotiček, dobrodošle pa so tudi živali, saj za njih poskrbimo kot za prave goste.

Pizza express

“Pravijo, da je doma najlepše, zato bo za vaše lačne želodčke v udobju vašega doma poskrbel Park Seventeen Pizza Express mobile. Dostavo omogočamo vsak dan od 11:00 – 22:00 ure. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo na naši telefonski številki v delovnem času Park Seventeen-a.